Vali Tuna Çatışmayla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; Şanlıurfa Otogarında yaşanan silahlı çatışmada yaralanan polisleri ziyaret etmek üzere gittiği Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olayla ilgili açıklamada bulundu.

Vali Tuna Çatışmayla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Açıklamasında yaşanan olayda üç polisin şehit olduğunu belirten Vali Tuna; olayın bir terör olayı olmadığını kaydetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan polislerden üçünün kurtarılamayarak şehit olduğunu dile getiren Vali Tuna: “Maalesef çok üzgünüz. Üç şehidimiz var. Üç arkadaşımız da yaralı, tedavileri devam ediyor. Saldırgansa çatışmada ölü olarak ele geçiriliyor. Ailesinin ifadesine göre psikolojik sorunları var. Terörle hiçbir alakası olmayan bir hadise. Bu asayiş olayında üç tane çok değerli arkadaşımızı kaybetmek bizi gerçekten çok derinden üzmüştür. Ailelerine devlet olarak destek olmaya çalışacağız. Şanlıurfa’da olmasını arzu etmediğimiz bir hadiseydi. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum” dedi. 

Bir süre daha hastanede kalan Vali Güngör Azim Tuna; hastane yönetiminden yaralı polislerin son durumu hakkında bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı. 



11 Temmuz 2016 Pazartesi 09:58

http://www.urfa63haber.com/haber/vali-tuna-catismayla-ilgili-aciklamalarda-bulundu-3037.html