Demirkol’dan Sosyal Ekonomik Destek Alan Ailelere Ziyaret

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, ASP İl Müdürlüğü tarafından Sosyal Ekonomik Destek alan aileleri ziyaret etti.

Demirkol’dan Sosyal Ekonomik Destek Alan Ailelere Ziyaret

ASP İl Müdürü Murat Demirkol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından sunulan hizmetlerden biri olan Sosyal Ekonomik Destek alan aileleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.  ASP İl Müdürü Murat Demirkol ve Karaköprü Belediye Başkan yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik ile birlikte aileleri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaret esnasında açıklama yapan ASP İl Müdürü Murat Demirkol, “ramazan bayramının birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu ve zirveye çıktığı bir ay ve bir bayram olması münasebetiyle bu gün gerek ekonomik anlamda desteklemiş olduğumuz ailelerimize, gerekse de Şanlıurfa’da ikametgâh eden Suriyeli misafirlerimize de bayramlaşma amacıyla misafir olduk. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, bakanlığımızın, devletimizin onların yanında olduğunu onlarla paylaşmak ve bir ihtiyaçlarının olup olmadığını ile ilgili görüşlerini almak amacıyla, bugün bayramlaşmamızda özellikle onları ihmal etmemeye çalıştık.

Bayramların daha huzurlu, daha mutlu ve herkesin sevdikleri ile aileleriyle birlikte olabileceği bayramlara dönüşmesi düşüncesi ile onlarla duygularımızı paylaştık. Yaptığımız ziyaretlerden dolayı ailelerde memnuniyetlerini ifade etti. Bu anlamda inşallah buradaki bulunan hem ihtiyaç sahibi ailelerimiz hem Suriyeli misafirlerimize sık sık böyle güzel günlerde ziyaret etmeyi il müdürlüğü olarak hedefliyoruz. Onların memnuniyetleri de bizi de aynı zamanda mutlu ediyor. Bu anlamda bütün Şanlıurfa’daki vatandaşlarımıza ve Suriyeli misafirlerimize huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik ise, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Murat Demirkol ile birlikte maddi durumu iyi olmayan aileleri ziyaret etme fırsatı bulduk.  ASP İl Müdürlüğü tarafından ailelere gereken yardımlar yapılmakta bu yardımlarından dolayı ASP İl Müdürlüğüne teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 



5 Temmuz 2016 Sal� 22:29

http://www.urfa63haber.com/haber/demirkoldan-sosyal-ekonomik-destek-alan-ailelere-ziyaret-2964.html