Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın Bayram Mesajı

On bir ayın sultanı Ramazan’ı geride bırakırken hep birlikte bayrama kavuşmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın Bayram Mesajı

Küslüklerin bittiği, dargınların barıştığı; birlik ve beraberliğin pekiştiği bir bayramı daha kardeşlik ve huzur şehri Şanlıurfa’da yine huzur içerisinde geçireceğiz.                                                                 

Bayramlarda milletimizin huzur ve güven içinde yaşaması için büyük fedakarlıklarda bulunmuş gazilerimiz ve şehit ailelerimiz başta olmak üzere fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, engellilerimizi ve büyüklerimizi ziyaret ederek onları hatırlamak ve yanlarında olmak bayramı bayram yapan erdemlerdendir. 

Şanlıurfa’nın sahip olduğu huzurlu ortamın bayramda da sürmesi ve halkımızın güven duygusu içinde Ramazan Bayramı'nı geçirmeleri için ilimizde bütün tedbirler alınmıştır. Bayram süresince görev yapacak tüm güvenlik görevlilerine, sağlık personeli ile tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyor; bayramlarını kutluyorum. Bayram tatili sırasında yolda olacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına riayet etmelerini rica ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar; bayramın huzur, hoşgörü, sağlık ve esenliklere vesile olmasını dilerim. 



5 Temmuz 2016 Sal� 08:46

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-valisi-gungor-azim-tunanin-bayram-mesaji-2954.html