Büyükşehir Bayrama Hazır

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan bayramını güzel geçirmesi için kent merkezi ve ilçelerde hazırlıklarını büyük bir özveriyle sürdürüyor.

Büyükşehir Bayrama Hazır

Ramazan ayında yaptırdığı etkinlik ve programlarla büyük küçük herkesin beğenisini alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ramazan bayramında vatandaşların yoğunlukla kullanacakları mezarlıklarda rutin temizlik çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da ana arter ve orta refüjleri çiçeklerle donattı. 

Bayram hazırlıkları arasında Yeni Aile Mezarlığındaki yolda revizyona giden Büyükşehir Belediyesi, mevcut yolda asfaltlama çalışmasını tamamlayarak çevrede olumsuzluk oluşturan görüntüleri de kaldırdı.

 

Kent estetiğini bozan dubalar, afişler ve reklam pano denetimleri gerçekleştirerek tüm uygunsuzlukların önüne geçmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, esnaf denetimlerini yaparak tarihi geçmiş şekerlemelere ve gıdalara da el koydu.

 

RAMAZAN'DA 2 GÜN ÜCRETSİZ ULAŞIM 

Büyükşehir Belediyesi, Akraba ziyaretlerinin ve gezmelerin en yoğun yaşandığı Ramazan Bayramının ilk iki günü tüm toplu taşıma araçlarını ücretsiz bir şekilde vatandaşların hizmetine sunuyor.

 

Ayrıca Ramazan Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa'da yaşanabilecek olası bir trafik yoğunluğunun önüne geçmek adına Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığınca akıllı sinyalizasyon ve görüntülü trafik ışıklandırma denetimi yapıyor.

 



2 Temmuz 2016 Cumartesi 18:38

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-bayrama-hazir-2912.html