ÖNCEL-DER BAŞKANINI SEÇTİ

Şanlıurfa’nın sevilen ailelerinden biri olan Öncel Ailesi Derneği yeni yönetim kurulu yapılan seçimle belli oldu. Yapılan seçimlerde iki liste verildi. Sonrasında Cengiz Bakır listesini, Ahmet Öncel lehine geri çekti.

ÖNCEL-DER BAŞKANINI SEÇTİ

Öncel Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında yapılan ve çok sayıda dernek üyesinin katıldığı seçimler sonrası yeni başkan ve yönetim kurulu tebrikleri kabul etti.

Yapılan seçimlerden sonra bir açıklama yapan dernek başkanı Ahmet Öncel şunları söyledi: “Bugün çok demokratik bir seçim yaptık. Öncel ailesi olarak bana destek veren tüm dostlara ve akrabalarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ailemizin tüm sorunları ile daha yakından ilgilenmeye devam edeceğim. Günümüzde bu manevi değerleri koruyabilmek için maddi değerlere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bağlamda sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerin iş birliği içinde çalışması zarurettir.

Derneklerin amacına uygun hizmet verebilmesi için ihtiyaç duyduğu maddi değerlerden ikisinin önemi çok büyüktür. Bunlardan biri kendi kültürüne uygun düğünlerini, taziyelerini, her türlü aktivitelerini kendi mekanlarında gerçekleştirebilecekleri çok amaçlı bir kültür evi dir. Dernek üyelerimize daha ferah bir yer yapmak hedefindeyim. Bu seçim Türkiye’ye, Şanlıurfa’ya, dostlarımıza, ailemize ve tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Dedi.

Öncel Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

BAŞKAN AHMET ÖNCEL

BAŞKAN YARDIMCISI M. CENGİZ BAKIR

GENEL SEKRETER MUMTAZ ÖNCEL

MUHASİP MÜSLÜM ÖNCEL

ÜYE REŞİT ÖNCEL

ÜYE M. HAKKI ÖNCEL

ÜYE SERHAT ÖNCEL



1 Temmuz 2016 Cuma 17:16

http://www.urfa63haber.com/haber/oncel-der-baskanini-secti-2901.html