EYYUP-DER Yüzlerce Yetimi Sevindirdi

Kısa Adı EYUP-DER Olan Eyyubiye Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu iftara yemeğinde bir araya geldi.

EYYUP-DER Yüzlerce Yetimi Sevindirdi

EYYUP-DER Yönetim Kurulu olarak her yıl geleneksel hale getirilen İftar yemeğinde bir araya gelerek Dernek tarafında yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerin yanı sıra her yıl olduğu gibi bu yılda maddi durumu iyi olmayan yetim ve öksüz çocukları giyindirmek için karar alındı. 

Şanlıurfa’da Bir konukevinde iftar için bir araya gelen yönetim kurulu, yapılan iftar sonrasında Dernek Başkanı Hasan Çeçe tarafından Derneğin bu güne kadar gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler anlatıldı.

 

Çeçe önümüzdeki süreçte Dernek tarafından bu güne kadar yapılan çalışmalar anlatıldı.

 

Dernek yönetimi ile bundan sonrakı süreçte ne tür faaliyetlerin gerçekleştirileceği konusunda istişareler yapıldı.

Toplantı sonucunda Eyyup-der Başkanı Hasan Çeçe şu açıklamayı yaptı.”  Eyyup-der olarak geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda yetim ve öksüz kardeşlerimizi giyindirip bu bayramda öksüz ve yetim olduklarını hiçbir şekilde his ettirmemek için ellimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Bu Bayramda Bine yakın Yetim ve Öksüz kardeşimizi giydireceğiz. Derneğimizin bu faaliyetleri yapmasını sağlayan yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve hayırsever kardeşlerime çok teşekkür ederim Allah hayırlarını kabul etsin.

İnşallah bu faaliyetlerimizin önümüzdeki yıllarda inşallah bu sayımızı daha da yükselterek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 



30 Haziran 2016 Per�embe 12:44

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyup-der-yuzlerce-yetimi-sevindirdi-2874.html