Hal Pazar Esnafından Ortak Akıl

Ramazan Tatili nedeniyle Şanlıurfa Hal pazarı Esnafı Tarafından Tatilin kaç gün yapılması konusunda imzalı oylama yapıldı.

Hal Pazar Esnafından Ortak Akıl

Yapılan Oylama sonucunda Hal pazarının Ramazan tatili olarak 6 gün kapatılması için 300 Esnaf oylamaya katıldı yapılana oylama sonucunda 167 Evet 13 Hayır oy çıktı çıkan oy sonucuna göre Şanlıurfa Hal pazarı Ramazan Bayramı nedeniyle 6 gün kapalı kalacak.

Yapılan oylama sonunda çıkan sonuç sonrasından Yönetim komisyonu tarafından yazılı bir açıklama yapıldı açıklamada şu ifadelere yer veridi. “Saygıdeğer Şanlıurfalı hemşerilerimiz. Bizler hal esnafı olarak, yılın 12 ayı yağmur, çamur, soğuk, sıcak, demeden halkımızın sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak için, gurbet elde, kamyon başında, tarlalarda, çile ve sıkıntı içinde Urfa'mızın sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak için, çaba sarf ediyoruz. Her gün sabah 03 00 da evden çıkıp, hal pazarına gideriz. Sektörün şartlarından dolayı, esnafımızın ailece tatil yapabilme şansıda yoktur. Bu yıl ortaklaşa aldığımız karar gereğince, bayram tatilini 6 gün yaptık ‘ki, esnafımız dinlenme şansını bulabilsin. Bu kararımızı da kamuoyuyla paylaşıyoruz ki vatandaşlarımız önceden ihtiyacını temin etsinler. Arefe günü olan pazartesi, hal pazarı açık olacak, bir hafta sonraki pazartesiye kadar kapalı olacaktır. Anlayışla karşılayacağınızı umar saygılar sunarız.. ŞASEMKOM YÖNETİM KURULU...” Denildi.

Yapılan seçim sonucunu sosyal medya hesabı üzerinden esnaf takipçileri ile paylaşıldı.



28 Haziran 2016 Sal� 18:09

http://www.urfa63haber.com/haber/hal-pazar-esnafindan-ortak-akil-2856.html