Her Zaman Şanlıurfasporun Yanındayız

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'un gerçekleştirilen seçim kongresine katılarak "Her zaman Şanlıurfaspor'un yanındayız" dedi.

Her Zaman Şanlıurfasporun Yanındayız

Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans salonunda gerçekleştirilen kongreye katılan Başkan Nihat Çiftçi, Gerçekleştirilen seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni yönetimde görev alan tüm yöneticilere başarılar diledi. 

"Bugüne kadar Şanlıurfaspor'a destek ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" diyen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfasporu'un tüm unsurlarıyla Şanlıurfa'yı temsil ettiğine dikkat çekti. 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "ŞANLIURFASPOR, ŞANLIURFA'NIN MARKASIDIR" 

"Şanlıurfaspor, Şehri kavrayan ve kucaklayan bir yapıda yönetilmesi gerekiyor" diyen Başkan Nihat  Çiftçi, "Delege yapısıyla Şanlıurfa'nın tüm katmanlarını ve tüm unsurlarını temsil etmesi gerekmektedir. Bir müsabaka olduğu zaman tüm  Şanlıurfa'da heyecan mutlak süratle olmalı ve herkes futbol müsabakasını izlemeye gelmeli. Geçmişte bu şehir için  hizmet veren tüm Kurumlarımız, kulübümüz için ellerinden gelen tüm çabayı sergilediler bu yüzden sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi 

Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Şanlıurfaspor'un yanında olduklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Bu kentin hizmetkarı olan yöneticileriz. Şanlıurfa'nın her yerine hizmetler götürürken spora ve sporcuya da destek vermemiz gerekiyor. Yerel yöneticiler olarak her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirilen kongremizin başarılı geçmesini diliyorum, eski yönetime katkılarından dolayı teşekkür ederken göreve yeni gelecek olan yöneticilere başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

Öte yandan konuşmaların ardından yapılan seçim sonucunda Şanlıurfaspor Başkanlığına İsmail Bağıban seçilirken, onursal başkanı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Fahri Başkanı  ise Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci oldu.

 



26 Haziran 2016 Pazar 18:15

http://www.urfa63haber.com/haber/her-zaman-sanliurfasporun-yanindayiz-2821.html