Büyükşehir Belediyesinden ASPİM Çocuklarına İftar Yemeği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne (ASPİM) bağlı kuruluşlarda kalan çocuklar için iftar yemeği verdi.

Büyükşehir Belediyesinden ASPİM Çocuklarına İftar Yemeği

Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından ASP il Müdürlüğüne bağlı Çocuk Destek Merkezi, Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Evlerinde kalan çocuklar için iftar yemeği verildi. Cevahir Konukevinde verilen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin eşi Sema Çiftçi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığında Kadın ve Aile Şube Müdürü Sibel Sakızcı, ASP il Müdür yardımcıları ve kuruluşta kalan çocuklar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin eşi Sema Çiftçi,” bugün Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı, Çocuk Destek Merkezi, Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Evlerinde kalan çocuklar için iftar programı düzenledik. Büyükşehir olarak biz onlarla bir aileyiz. Onların sevinçlerine seviniyoruz, onların üzüntülerine üzülüyoruz. Bir aile olması sebebiyle birlikte bir iftar yapalım dedik. Biz tüm çocukları seviyoruz ve onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol ise, “ bu ay içerisinde çocuklarımıza kendi kaldıkları kurumlardan ziyadesiyle başka ortamlarda iftar verilmesini önemsedik. Bu anlamda sivil toplum örgütleri ve belediyelerimizin katkılarını gördük.

Her zaman yanımızda gördüğümüz Büyükşehir Belediye Başkanımızın eşi Sema hanımefendi ve ekibinin bugünkü etkinlikleri de bunlardan biri olarak çocuklarımızın mutluluğu için çok önemli bir etkinlikti. Kendilerine ve başkanımız Nihat çiftçiye çocuklarımız adına teşekkür ediyorum.  ” şeklinde konuştu.

 



26 Haziran 2016 Pazar 16:59

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-belediyesinden-aspim-cocuklarina-iftar-yemegi-2818.html