İpek,Şanlıurfaspor'a Talip

Şanlıurfalı eski futbolcu Mehmet İpek, 25 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek Şanlıurfaspor'un olağanüstü kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

İpek,Şanlıurfaspor'a Talip

 

Şanlıurfaspor'da 4 yıldır başkanlık görevini yürüten Fethi Şimşek, kongrede aday olmayacağını açıklaması ile Şanlıurfa Milletvekilli Faruk Çelik'ın başkanlığından yapılan toplantı sonucunda Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekincı gözetiminde oluşacak yeni bir oluşumun göreve getirilmesi kararlaştırılmıştı.

Ancak Geçen hafta yapılması planlanan ve çoğunluğun sağlandığı kongerede yeni başkan adayı açıklanmayarak gerekli görüşmelerın yapılaması için Divan kurulu tarafından kongere dondurma kararı alark 25 Haziran Cumartesi gününe ertelenmesinden dolayı arada oluşan bu boşlukta gerekli istişarelerı yapan Şanlıurfaspor'ın eski futbolcularından Mehmet İpek adaylığını resmen açıkladı. 

Borçtan Korkmuyorum

İpek, Uzun süredir Şanlıurfaspor'da başkanlık yapmayı planladığını,Şanlıurfaspor için bir takım prıjelerinin olduğun belirten İpek Yönetimi bırakacak olan yöneticilerinin ise maddi açıdan takımı iyi yönetemediğini belirti.

İpek, Kongere öcesi Kulübün 38,5 milyon liralık borcunun açıklanması kendisini korkutmadığını belirti.

Eski yönetimin alacaklılarının da kolaylık tanıyacağını açıklamasının işleri dahada kolaylaştırdığını belirti.

Başarıya Aç Olan Futbolcularla Arzu Edilen Başarı Sağlanabilir

İpek göreve gelmeleri halinde yapılacak olan transferler şimdiden rapor hazırladıklarını ve bu rapor doğrultusunda transferlerını geçekşetireceğini belirten Başkan Adayı Mehmet İpek Sözlerine şöyle devam etti. "Şanlıurfaspor'un ünlü isimlere değil başarıya aç futbolculara ihtiyacı var. Başarıya aç olan futbolcularla arzu edilen başarı sağlanabilir. Kongre günü tüm delegeler gelsin ve oyunu kullansın. Delegelerin konuşma yeri kongre salonudur. Bana sorumluluk verildiği için başkanlığa talip değilim. Bu görevi istediğim ve doğru yöneteceğime inandığım için başkan adayıyım." dedi.




24 Haziran 2016 Cuma 13:52

http://www.urfa63haber.com/haber/ipeksanliurfaspora-talip-2795.html