Başkan Eşi Sema Çiftçi ve Arkadaşlarından Örnek Davranış

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi ve arkadaşlarının 5 aylık çalışmalarını içeren tabloların bir araya getirilerek satışa sunulduğu sergiden elde edilen gelir, 63 aileye bayram hediyesi olarak verildi.

Başkan Eşi Sema Çiftçi ve Arkadaşlarından Örnek Davranış

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Eşi Sema Çiftçi'nin arkadaşları ile birlikte satışa sunduğu tablolardan elde edilen gelir ihtiyaç sahibi ailelere verildi. 

Sema Çiftçi ve arkadaşlarının 5 aydan bu yana hazırladıkları resimler geçtiğimiz ay içerisinde müzayede ile satışa çıkarılmıştı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergiden elde edilen gelirler daha sonra yine aynı ay içerisinde kadınlara yönelik düzenlenen kahvaltı ile devam etmişti. Kahvaltı programından da elde edilen gelirlerin bir araya gelmesi ile oluşturulan meblağ, 63 aile arasında eşit miktarlarda bölüştürüldü. Her aileye 500 lira olmak üzere toplamda 31 in 500 lirayı oluşturan maddi destek, Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen programla ihtiyaç sahibi ailelere verildi. 

Program öncesi bir açıklama yapan Sema Çiftçi, "Sergimizde yer alan tüm eserlerimizi sattık. Buradan elde ettiğimiz geliri daha sonraki kahvaltı programımızdan gelen maddi destekle birleştirerek bayram öncesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından maddi olanakları kısıtlı olduğu tespit edilen ailelerimize aktarıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Programa katılarak eşi Sema Çiftçi ve arkadaşlarını tebrik eden Başkan Nihat Çiftçi ise "63 ailemize bayram öncesi küçük bir katkı olmuş oldu. Diledikleri gibi kendilerine ve çocuklarına bayramlık alabilirler. Böylesine bir düşünceyle yola çıkan ve gerek sergide gerekse kahvaltı programında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından zarflar içerisinde maddi yardımı alan aileler de Başkan Eşi Sema Çiftçi ve arkadaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 



24 Haziran 2016 Cuma 08:44

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-esi-sema-ciftci-ve-arkadaslarindan-ornek-davranis-2789.html