Sema Çiftçi, İftarda 7 Çocuklu Aileye Konuk Oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Eşi Sema Çiftçi, 7 Çocuğu olan Hediye Demir'i evinde ziyaret etti.

Sema Çiftçi,  İftarda 7 Çocuklu Aileye Konuk Oldu

İftarda aileyle bir araya gelen Sema Çiftçi,  İftar sonrasında Hediye Demir ve çocuklarının  durumları hakkında uzun uzun sohbet etti.

Ziyaretleri kapsamında çocuklara çeşitli hediyeler vererek eğitim durumları hakkında bilgi alan Sema Çiftçi, Okuma yazma eğitimi alan Hediye Demir ile birlikte pratik yaptı.

Ramazan ayında paylaşmanın güzelliklerini yaşadıklarını ifade eden Sema Çiftçi,  "Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanındayız" dedi.

"Büyükşehir Belediyesi herkesin yanında" diyen Sema Çiftçi, "Ramazan ayı dolayısıyla Hediye hanımın evini konuk olarak iftar yaptık. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman maddi durumu iyi olmayanların ve yetimlerin yanındayız.

İhtiyaçları karşılamak adına her zaman onları destekliyoruz. Şanlıurfa'nın bir çok noktasında maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım paketlerimizi dağıtıyoruz. Büyükşehir olarak herkesin yanındayız" dedi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yardım kolilerini önceden belirlenmiş maddi durumu iyi olmayan ailelere dağıtan Sema Çiftçi, ailelerle bir araya gelerek taleplerini dinledi.



18 Haziran 2016 Cumartesi 15:31

http://www.urfa63haber.com/haber/sema-ciftci--iftarda-7-cocuklu-aileye-konuk-oldu-2690.html