Transfer Yasağında Mutlu Son

Geçen Transfer sezonunda Şanlıurfaspor Kulübü ile futbolcu Hakan Arslan ve Bolu Spor Kulübü arasında yaşanan uyuşmazlık yüzün Bolu Sporun TFF Yaptığı şikayet bugün sonuçlandı.

Transfer Yasağında Mutlu Son

TFF Tarafında Yapılan Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi. “Şanlıurfa Spor Kulübü ile futbolcu Hakan Arslan ve Bolu Spor Kulübü arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 01.03.2016 tarih ve E.2014/18 (Birleşen E.2014/19), K.2016/114 sayılı kararına itirazlar incelendi. Başvuruların süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı, taraf teşkilinin sağlandığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddine, kararın onanmasına oybirliği ile kabul edildi.” Denildi.

Açıklanan bu karar doğrultusunda Şanlıurfaspor’un 1 yıllık cezası onaylanmış oldu.

BAKAN ÇELİK DEVREDE

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından  açıklanan bu kararın ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili  Faruk Çelik Boluspor yöneticileri ile yaptığı görüşme sonunda anlaşma sağlandı.

 Bakan Faruk Çelik’in girişimleri sonucunda Şanlıurfaspor, Boluspor’a gereken parayı ödediği taktirde cezası kaldırılacak açıklandı.



9 Haziran 2016 Per�embe 21:09

http://www.urfa63haber.com/haber/transfer-yasaginda-mutlu-son-2571.html