Yeni Yol Ve Bulvarlarda Çalışmalar Sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Yol Ve Bulvarlarda Çalışmalar Sürüyor

Yeni bulvarlar, caddeler ve köprülü kavşaklarla Şanlıurfa'yı geleceğe hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, özellikle altyapıda diğer kurumlarla birlikte ortak çalışmalar yürütüyor.

Alt ve üstyapıda uzun ömürlü malzemeler kullanarak cadde ve bulvarlarda asfalt serimini hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, çalışmaları ile vatandaşların takdirini topluyor.

Ulaşım sorunlarının çözümünde şehir merkezi ve ilçe ayrımı yapmaksızın tüm bölgelerde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yeni yol ağlarıyla il sınırları içerisinde yaşayan her vatandaşa hizmet sunuyor.

MEVLANA BULVARI’NDA ASFALT HAZIRLIĞI 

Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü’deki Mevlana Bulvarı’nda asfaltlama hazırlıklarını sürdürüyor. Alanda asfalt öncesi dolgu serimi işlemini yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hazırlık çalışmalarının ardından caddeyi asfaltlayarak hizmete açmayı hedefliyor.

ŞUSKİ, Telekom ve TEDAŞ ekipleri ile koordineli yürütülen çalışmalar kapsamında altyapı çalışmaları tamamlanan Mevlana Bulvarı ikinci 35 metrelik yola bağlayacak.

Öte yandan yine Karaköprü’deki Mimar Sinan Caddesi’nde yürütülen çalışmaların sonucunda cadde Atatürk bulvarına bağlandı. Ekipler, bölgedeki 105. ve 109. caddeleri de açarak Ay Yapı Kooperatifleri için yol açma çalışmalarını sürdürüyor. 

HALİLİYE’YE YENİ BULVARLAR KAZANDIRILIYOR

Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesinde ise Karşıyaka Mahallesi’ndeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Karşıyaka Mahallesi'nde imarda yer alan 15 metre üstü cadde ve bulvarları hizmete sunmak için çalışan Büyükşehir Belediyesi, ilçeyi adeta şantiyeye çevirdi. Ekipler Haliliye'de bir yandan kazı çalışmalarını yürütürken diğer yandan dolgu çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. 



29 May�s 2016 Pazar 09:45

http://www.urfa63haber.com/haber/yeni-yol-ve-bulvarlarda-calismalar-suruyor-2345.html