Yılın Maçına Davet

Şanlıurfaspor kulübü Asbaşkanı İsmail Bağıban, Şanlıurfa tarihinin en önemli maçlarından biri olan Altınordu maçına tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Yılın Maçına Davet

Cuma günü GAP Arena stadında konuk edeceği Altınordu karşılaşmasında taraftarıda takımın yanında görmek isteyen Bağıban, Şanlıurfa futbol tarihinin en önemli maçlarından biri olacak bu maça tüm Şanlıurfalıları davet ediyoruz.  İyi günde kötü günde Şanlı takımın yanında olan cefakar taraftarımızı GAP Arena stadında görmek istiyoruz. Herkes Passolig kartını alsın ve Altınordu maçında takımını desteklesin.

Bu maçın ne kadar önemli olduğunun hepimiz farkındayız. Özellikle tüm Urfalılardan ricamız Cuma günü saat 18:30 da oynanacak maça gelmeleri ve takımlarını desteklemeleri.  Hepimizin birlik olma günlerinde olmalarını rica ediyoruz. Kini nefreti bir kenara bırakıp bu takımın güzel bir sonuç alarak hepimizi sevindirmesini istiyoruz.

Passoliginizi alın

Bağıban, Perşembe günü akşama kadar Passolig kartlarının stat içinden satıldığına dikkat çekerken, Passoligi olanlar internetten yada Passolig gişesinden maç biletlerini alsınlar, olmayanlar ise Gişeden yeni Passolig kartlarını çıkararak maça gelsinler. Urfa’mız için çok kritik olan bu maçın önemini herkesin bilmesini ve ona göre hareket etmesini istiyoruz” dedi.



27 Nisan 2016 �ar�amba 20:44

http://www.urfa63haber.com/haber/yilin-macina-davet-1888.html