Bu Haykırışa Ses Ver Şanlıurfa

Mesele Ahmet Mehmet Meselesi Değil Mesele Memleket Meselesi

Bu Haykırışa Ses Ver Şanlıurfa

Dün sahasında Alanyaspora 2-0 yenilen Şanlıurfaspor maçtan sonra Şanlıurfaspor sevdalısı Mahmut Bulşan adındaki bir taraftarın Sosyal medya hesabından “Uyan Şanlıurfa Kendine Gel “Ligin Bitimine 5 Hafta Kaldı Dev Çınarın 2 Lige Gidişini Hep Birlikte İzleyecekmisiniz Göbeğimiz Kendi Elimizde Düşme Potasındayız En Büyük Rakibimiz Erciye Ve Denizli Son 5 Maçta Şehir Olarak İnanırsak, Küme Düşmeyiz Yeterki Şehir Olarak İnanalım, İnanmaz Ve Destek Olmazsak Ne Yazıki 2 Lige Merhaba Diyeceğiz. Şanlı Takım Hepimizin Şanlı Şehri Hep Birlikte Ayağa Kaldırmalıyız, Bu Takım Düşerse Vebali Hepimizin Boynunadır Unutma Ne Hallerle 1. Lige Çıktığımız Günleri Ve Uyuma Şanlı Takımana Destek Ol Fedakarlık Yap Şanlıurfalı.

1461 Trabzon Puanı 31

Şanlıurfaspor Puanı 29

Denizlispor Puanı 26 (1 Maçı Eksik)

Kayseri Erciyes Puanı 26

Bu Dört Takımdan 2 Si Son 5 Maç Sonunda 2 Lige Merhaba Diyecek. En Zor Fikstür Şanlıurfaspor'un İçerde Karabük, Altınordu Ve Adanademirsporla Oynayacağız. Deplasmanda İse Kayseri Erciyes Ve Elazığspor'la Oynayacağız. Bu Maçlarda En Az 10 Puan Almalıyız Yoksa, Hep Birlikte 2 Milyonlu İstiklal Madalyalı Şanlıurfalı Küme Düşecek.

Gün Yapılan Hataları Sorgulama Zamanı Değil Küskünlükleri Ve Dargınlıkları Bir Tarafa Bırakalım.

Pazar Günü Şanlıurfa Olarak Hep Birlikte

Milletvekilerimiz, Valimiz, Belediye Başkanlarımız Ve Tüm Stk Başkanlarımız İle Birlikte Kayseri'ye Çıkarma Yapmalıyız. 6 Puanlık Maçta Şanlı Takıma Hep Birlikte Sahip Çıkmalıyız. Ptt 1. Ligde Kalmak İstiyorsak Ve Mutlaka Kayseri Erciyesi Mağlup Etmeliyiz Kayseri 450 Km Uzaklıkta Bir Deplasman Günü Birlik Güzel Bir Hazırlık Yaparak Hep Birlikte Çıkarma Yapmalıyız 50 Otobüs 2500 Kişi Yapar. Bugünden Geç Kalmadan 3 Gün Var Maça Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Derhal Böyle Bir Çalışma Yapmalı.” Diyerek Şanlıurfada bulunan 7 den 70 şe herkesi göreve davet etmiş bizde urfa63haber.com ailesi olarak bu çağrıya destek veriyoruz.



14 Nisan 2016 Per�embe 12:10

http://www.urfa63haber.com/haber/bu-haykirisa-ses-ver-sanliurfa-1745.html