UYUŞTURUCUYA TACİRLERİNE GEÇİT YOK 15 KİŞİ TUTUKLANDI

Şanlıurfa Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yürütülen opresyonlar aralıksız sürüyor

UYUŞTURUCUYA TACİRLERİNE GEÇİT YOK 15 KİŞİ TUTUKLANDI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Vali Şıldak, Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından sokak satıcılarına yönelik olarak İl Merkezi ve Suruç ilçesinde gerçekleştirilen planlı operasyonlarda çok sayıda şüphelinin yakalandığını duyurdu.

 

Vali Şıldak’ın açıklamasına göre, operasyonlar neticesinde çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan çalışmalar kapsamında:

44 şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan, 20 şüpheli hakkında ise uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan adli soruşturma başlatıldı. Yürütülen işlemler sonucunda 15 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vali Hasan Şıldak, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Uyuşturucuyla gençlerimizi zehirlemek isteyenlere fırsat vermiyor, adım adım takip ederek yakalıyor ve adalete teslim ediyoruz. Bu kararlı mücadelede özveriyle çalışan polisimizi tebrik ediyorum.”

Yetkililer, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kent genelinde kararlılıkla süreceğini belirtti.



26 Temmuz 2025 Cumartesi 11:31

http://www.urfa63haber.com/haber/uyusturucuya-tacirlerine-gecit-yok-15-kisi-tutuklandi-17307.html