AK PARTİ TEŞKİLATLARI ELEKTRONİK AĞ İLE DONATILDI

Cumhurbaşkanlığı ikinci tür seçimleri için Ak Parti teşkilatlarında olağanüstü bir çalışma var

AK PARTİ TEŞKİLATLARI ELEKTRONİK AĞ İLE DONATILDI

Bugün Türkiye genelinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı seçimleri için sahada yapılan teşkilat çalışmalarını bitiren Ak Parti teşkilatları seçim gününde çalışmalarını ofis ortamına taşıdı.

Türkiye siyasi tarihinde bir ilk olan ikinci tur seçimleri bugün Türkiye genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan yoğun bir katılım ile yapılmaktadır.

Oy verme sanatının bitimi ile birlikte sandık başında görevli bulunan sandık müşahitlerinin görevli bulundukları sandıklarda sayım sonucu çıkan oyların ıslak imzalı tutanaklarını parti teşkilatlarında kurulan seçim koordinasyon merkezlerine teslim ediliyor.

Burada yapılan kontroller sonucunda seçim sonuç tutanların da belirtilen oy oranlarını Genel Merkeze ulaştırmak için kurulan elektronik ağ ile gelen sayım tutanakları hızlı bir şekilde Sisteme girilerek sahada gelen verileri hızlı ve güvenli bir şekilde aktarıyor.

AK parti Eyyübiye teşkilatında kurulan elektronik ağ Sisteminde görevli bulunan partililere Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanı Mehmet Moğal ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili son değerlendirmeler yapılarak ayrıldılar 



28 May�s 2023 Pazar 14:21

http://www.urfa63haber.com/haber/ak-parti-teskilatlari-elektronik-ag-ile-donatildi--16306.html