CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SANDIĞA GİDİN ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine halkın sandık başına gitmesini istedi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SANDIĞA GİDİN ÇAĞRISI

AK parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için tüm vatandaşları sandık başına gitmesi yönünde çağrıda bulunarak bugüne kadar demokratik bir şekilde geçen seçim çalışmaları sonucu halkın hür iradesinin sandığa yansıması için herkesin sandığa giderek tercihini sandığa yansıtmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çağrısında "Sevgili dava ve yol arkadaşım, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunu, 27 milyonu aşkın oy ve yüzde 49,5'i geçen bir oranla bitirdik. Sizlerin emeği, gayreti ve mücadelesiyle elde ettiğimiz bu seçim sonucunu, Pazar günü tekrar sandık başına giderek, daha yüksek bir oranla tamama erdireceğiz. Sandıklara yeniden ve daha güçlü şekilde sahip çıkarak, yarım kalan işimizi bitireceğiz.

Bunun için sizi bir kez daha, milli iradenin gücünü göstermek için aileniz ve dostlarınızla birlikte sandık başına gitmeye davet ediyorum. Birlikte inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılının kapılarını, inşallah Pazar günü beraberce açacağız. "dedi 

 

 



27 May�s 2023 Cumartesi 18:27

http://www.urfa63haber.com/haber/cumhurbaskani-erdogandan-sandiga-gidin-cagrisi--16304.html