İL BAŞKANI DELİOĞLU'DAN 19 MAYIS MESAJI

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

İL BAŞKANI DELİOĞLU'DAN 19 MAYIS MESAJI

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu mesajında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da başlattığı mücadele milletimizin istiklal mücadelesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık ve özgürlük yolunda Samsun'da yaktığı meşaleyi bugün de aynı kararlılık ve gururla gençlerimizle birlikte taşıyoruz.

Ülkemiz 19 Mayıs'tan aldığı ilhamla milli meselelerdeki ilkeli ve sağlam duruşuyla bugün de dostlarına güven, düşmanlarına korku vererek yürüyüşünü sürdürmektedir.

Türkiye Yüzyılı'nın inşası yolunda ülkemizin aydınlık yüzü gençlerimizin Türkiye'yi her alanda daha da ileri taşıyacağına ve aziz şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum.” Dedi.



19 May�s 2023 Cuma 10:04

http://www.urfa63haber.com/haber/il-baskani-deliogludan-19-mayis-mesaji-16272.html