ERDOĞAN,SİZ TAMAM DERSENİZ BU İŞ BİTMİŞTİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul mitinginde milyonlar bir araya geldi

ERDOĞAN,SİZ TAMAM DERSENİZ BU İŞ BİTMİŞTİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakı ortaklarını İstanbul 'da düzenlemiş oldukları mitinge resmi rakamlara göre 1 Milyon 700 bin kişi alanı doldurdu.

Alanı dolduran partililere seslene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları" İHA'ları ve SİHA'ları bunlara gömdürmeyeceğiz. Benim milletim 14 Mayıs'ta bunlara gereken cevabı verecek. Ben size inanıyorum.

SİZ TAMAM DERSENİZ BU İŞ BİTMİŞTİR.

Biz bugüne kadar sadece milletimizle yol yürüdük, bugün de milletimizle yol yürüyoruz.

Atatürk Havalimanı bizim için sadece eskiden gelip geçtiğimiz, seyahatlerimizi gerçekleştirdiğimiz bir yer değildir. Bu alan havacılık alanındaki teknolojik hamlesinin başladığı, sonra tek parti CHP'si tarafından bitirildiği yerdir. Bunların bu ülkede dikili taşı yok, dikili ağacı yok. Onun için benim milletim 14 Mayıs'ta bunlara gereken cevabı sandıklarda verecektir. Türkiye sana sen bize emanetsin diyorlar. Biz vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Bu terör örgütleriyle beraber gezen, dolaşan Kılıçdaroğlu'na biz vatanı böldürtmeyeceğiz.

Avrupa'nın gazeteleri dergileri şimdi burayı izliyor. Gereken cevabı siz vereceksiniz. İstanbul 14 Mayıs'ta evlatlarının geleceğine sahip çıkıyor musun. İstanbul 14 Mayıs'ta tercihini doğrudan yana kullanıyor muyuz? İstanbul evet derse bu iş biter. İstanbul Birilerini emekli edeceğiz. derse, bu iş biter." dedi 



7 May�s 2023 Pazar 19:29

http://www.urfa63haber.com/haber/erdogansiz-tamam-derseniz-bu-is-bitmistir-16246.html