OTO FARELERİ YAKALANDI

Şanlıurfa'da farklı tarihlerde otomobil ve motosiklet çalan hırsızlar yakalandı

OTO FARELERİ YAKALANDI

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa genelinde otomobil ve motosiklet hırsızlığı suçunun önlenmesi ve farklı zamanlarda meydana gelen hırsızlık suçlarının aydınlatılması amacıyla geniş çaplı çalışma başlatıldı 

Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri bahse konu otomobillerin ve motosikletlerin bulunması, şüpheli şahısların tespiti ile yakalanmasına yönelik yapılan teknik ve fiziki saha çalışması ile kamera görüntü incelemeleri neticesinde yakın zamanda Şanlıurfa'da meydana gelen 7 farklı otomobil ve motosiklet hırsızlığı olayını gerçekleştiren şüpheli şahısların F.B. (22), R.B. (19) ve M.A. (27) olduğu tespit edildi. 

Tespit edilen şüpheli şahıslar, Asayiş Şube Ekipleri tarafından zanlılardan F.B. (22) isimli şahıs çalıntı Renault Fairway marka araç ile, R.B. (19) ve M.A. (27) isimli diğer iki şüpheli şahıs ise çalıntı Kuba marka motosiklet ile kaçmaya çalıştıkları esnada yapılan kovalamaca sonucunda özverili ve başarılı çalışmaları neticesinde suçüstü kıskıvrak yakalandılar. Farklı tarihlerde gerçekleşen olaya konu çalıntı araç ve motosikletler Emniyet ekipleri tarafından bulunarak yasal sahiplerine teslim edildi. 

Şüpheliler F.B., R.B. ve M.A. isimli şahıslar otomobil ve motosiklet hırsızlığı suçundan haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edilerek tutuklanmıştır.



29 Nisan 2023 Cumartesi 14:57

http://www.urfa63haber.com/haber/oto-fareleri-yakalandi--16233.html