SEÇMENLER: BU SEÇİMİN HAK İLE BATILIN SEÇİMİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı AbdurrahimDusak, gezilmedik yer, elini sıkmadık vatandaş bırakmıyor. Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceklerini belirten Dusak, “Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere AK Parti Milletvekillerinin mecliste güçlü olması için vatandaşlarımızın destekleriniz ve dualarınıza talibiz” dedi.

SEÇMENLER: BU SEÇİMİN HAK İLE BATILIN SEÇİMİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Her gittiği yerde büyük bir teveccüh ile karşılanan AbdurrahimDusak, Siverek ilçesindeki temaslarını esnaf ziyaretiyle devam ettirdi. Dusak, esnaf ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, Siverekli kadınların da talebini dinledi. Son olarak Siverekli gençler ile bir araya gelen Dusak, bir eğitimci olarak gençlere gelecek vizyonunu anlatarak, tecrübe aktarımında bulundu.

 

Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceklerinin altını çizen Dusak, “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Milletvekillerinin yüksek bir oy oranı mecliste çoğunlu ele almamız gerekiyor. Bu seçim dünya liderinin belirleneceği seçimdir. Bu seçim Ülkemizin geleceğine, gençlerimizin yarınlarına yol verecek seçimdir” diye konuştu.



26 Nisan 2023 �ar�amba 13:22

http://www.urfa63haber.com/haber/secmenler-bu-secimin-hak-ile-batilin-secimi-oldugunu-biliyoruz-16227.html