BAŞKAN BEYAZGÜL,ANNE VE BABALARIN HAYIR DUASINI ALALIM

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı

BAŞKAN BEYAZGÜL,ANNE VE BABALARIN HAYIR DUASINI ALALIM

Başkan Beyazgül mesajında, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir. Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu özel günler, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlardır.

Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra yeni bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun. Ramazan’ın eğiten, şifa veren, tazeleyen günlerini yaşadık; sahurun bereketini, iftarın sevincini, mukabelenin huzurunu hep birlikte idrak ve eda ettik.

13 ilçemizde kurduğumuz iftar çadırlarında “Eğer tadını bilirseniz, ekmeği paylaşmak, ekmekten daha lezzetlidir!” anlayışıyla Ramazan’ın birleştirici gücünü hep bir arada aynı sofrada deneyimledik. Gönüllere dokunmak, dualarda yer alabilmek için kıyasıya bir yarış içerisinde olduk.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak karşılığını Allah’tan bekleyerek, Rabbimizin bizlere verdiği nimetleri ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere sağladığı imkânları ihtiyaç sahipleriyle paylaşmaya onlara da yardım elimizi uzatmaya devam edeceğiz. 

Değerli hemşehrilerim, Ramazan Bayramı vesilesiyle, annelerimiz, babalarımız, akrabalarımız yanında; yetimleri, öksüzleri, şehit çocuklarını ziyaret etmeyi, onların da gönüllerini almayı lütfen ihmal etmeyelim.

Bayram vesilesiyle yollara çıkan tüm sürücülerimize, dikkatli olmaları, kurallara riayet etmeleri, kendilerinin ve sevdiklerinin hayatlarını riske atmamaları çağrısında bulunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin, gönül coğrafyamızın ve İslâm âleminin mübarek Ramazan Bayramlarını can-ı gönülden tebrik ediyor; bayramın ülkemize, milletimize, âlem-i İslâm’a ve bütün insanlığa huzur, barış, sağlık ve merhamet getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” Sözlerine yer verdi.



20 Nisan 2023 Per�embe 20:34

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgulanne-ve-babalarin-hayir-duasini-alalim-16217.html