BAŞKAN MEHMET KUŞ'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

BAŞKAN MEHMET KUŞ'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında dayanışma ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekti.

Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Deprem ve sel afetlerinin verdiği teessürle karşıladığımız rahmet, mağfiret ve arınma ayı mübarek Ramazan’ı geride bırakırken, bizleri bir bayrama daha ulaştıran Âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamdolsun.

Milletimizi bir arada tutan kardeşliğimizin yüceldiği, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzu pekiştiren, iyiliği alışkanlık haline getirmemizi sağlayan bayramlar, dinimiz İslam’ın şiarlarındandır.

İnsan ve Müslüman olma şuurumuzu canlı tutan özel günlerimizden olan bayramlar, yol gözleyen büyüklerin ellerinin öpülüp hayır dualarının alındığı, çocukların sevinç içinde güldüğü, evlerden sokaklara, sokaklardan mahallelere, şehirlere, ülkelere yayılan sevgi, saygı, kaynaşma, paylaşma ve dayanışma günleridir.

Bayrama ulaşan bizler, son zamanlarda yaşadığımız deprem, sel ve benzeri afetlerle maddi ve manevi çöküntü içinde bulunan kardeşlerimizi özellikle hatırlamalıyız. Her türlü sıkıntıya rağmen küçücük bir şeyle bile yüzleri gülebilen çocukları sevindirebileceğimizi unutmamalı, hasta, yaşlı ve kimsesizlerimizi bugün özel olarak ziyaret edip, kendilerine verdiğimiz değeri hissettirmeliyiz.

Tüm İslam âlemi ve insanlık adına barış, huzur, dostluk ve kardeşlik getirmesi temennisiyle hatırlatmalarda bulunma ihtiyacı hissettiğimiz bayramın, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayramınız mübarek olsun." dedi 



20 Nisan 2023 Per�embe 20:05

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-mehmet-kustan-ramazan-bayrami-mesaji--16215.html