ŞANLIURFA İYİ PARTİDE İSTİFA DEPREMİ

Şanlıurfa iyi parti teşkilatında istifaların ardı arkası kesilmiyor

ŞANLIURFA İYİ PARTİDE İSTİFA DEPREMİ

Türkiye'nin dört bir yanından İyi Parti'den istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Edirne ve Antalya'dan yaşanan istifalardan sonra Şanlıurfa'dan da istifa istifa haberlerinin ardı arkası kesilmiyor.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayları Ahmet Ersin Bucak, Abdullah Tüysüz, Harran eski Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve  Operatör Dr. Ziya Bağış da İYİ Parti Şanlıurfa milletvekilliği aday adaylığından çekildiğini duyurmuşlardı.

Aday adaylıktan çekilenler seçimde Parti'ye olan desteklerinide çektiklerini belirtmişlerdı. Bugün de İyi parti Şanlıurfa Eski il Başkanı Fedai Çakmaklı yaptığı basın açıklaması ile adaylıktan ve partiden istifa ettiğini açıkladı.

Çakmak istifasinda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çakmak Genel Başkanımız bu ülkede Beşli çete var. Oysa Genel Merkezde de bu çete var paranın döndüğü ve partiden uzaktan yakından bir ilgisi olmayanlar paraları ile listeye giriyor. Buradan bunu da açıklayayım ben listede yokum Sayın Cumhurbaşkanını eleştirerek hazinenin başına damadını koyduğunda dolayı eleştirenler bugün kendisi kasanın başına birilerini koyarak aday adaylık sürecinde liste oluşumu yapılmakta dedi.

Benim istifam ile bitmeyecek Şanlıurfa il yönetimide istifa edeceğini açıkladı.



9 Nisan 2023 Pazar 14:16

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-iyi-partide-istifa-depremi--16192.html