MUSTAFA DARA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Şanlıurfa'nın sevilen simalarından İş insanı Mustafa Dara Yeniden Refah Partisinde aday adaylığını yaptı

MUSTAFA DARA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde Milletvekili aday adaylık başvuruları devam ederken bugün Şanlıurfa'nın sevilen simalarından İş insanı Mustafa Dara Yeniden Refah Partisine aday adaylık başvurusunu yaptı.

Mustafa Dara bugün Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına giderek 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvuru sonrası bir açıklama yapan Milletvekili Aday adayı Dara açıklamasında "İnşallah yapılacak olan Genel seçimde Yeniden Refah Partisi seçimin anahtar Partisi olduğunu Genel Başkanımız Fatih Erbakan muktedir başkan olduğunu herkes şahit olacak "dedi

Dara açıklamasına şu ifadelerle sürdürdü "Tabii biz her zaman söyledik, ittifakımızı milletimizle yapıyoruz. Altılı Masa’nın da Cumhur İttifakı'nın mevcut iktidarında, dış politikada, ekonomi alanında, sosyal politikalar alanında aslında ortaya koydukları, milletin faydasına olacak herhangi bir durum görmüyoruz.

Hem Altılı Masa’dakilerin söylemleri, ortaya koydukları deklarasyon vaatleri hem Altılı Masa’nın üyelerinin daha önce iktidarda bulunduğu zaman yaptıkları icraatlar, bu millete bir şey veremeyeceklerini ortaya koyuyor.

Mevcut iktidarın da 20 senelik uygulamaları ve Türkiye'yi özellikle ekonomi alanında getirmiş olduğu nokta, bu saatten sonra millete bir fayda getiremeyeceğini ortaya koyuyor. Dolayısıyla biz ne masa başındakiler ne de kasa başındakilerden millete bir hayır gelmeyeceğini, kurtuluşun Milli Görüş ve Yeniden Refah Partisi olduğunu bildiğim için bende bugün Yeniden Refah Partisinde siyasi hayatıma devam ederek Milletvekilliği aday adaylığımı yaptım. Ülkemiz, Memleketimiz ve Şahsım için hangisi hayırlı ise o olsun " dedi.



21 Mart 2023 Sal� 18:36

http://www.urfa63haber.com/haber/mustafa-dara-aday-adayligini-acikladi--16127.html