YENİDEN REFAH PARTİSİNDE İSTİFA DEPREMİ

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl teşkilatında istifa depremi yaşandı

YENİDEN REFAH PARTİSİNDE İSTİFA DEPREMİ

Geçtiğimiz günlerde 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde Cumhur ittifakı için Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Binali Yıldırım Yeniden Refah Partisi Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Fatih Erbakan ve kurmayları ile bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantı sonrası nihayi kararı vermek için Teşkilat mensupları ile yapılacak istişare sonrası nihaiyi kararın açıklanacağını belirten Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan bugün düzenlenen basın toplantısı ile kararını açıkladı.

Genel Başkan Erbakan yaptığı açıklamada teşkilat mensupları ile yapılan istişare sonrası 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde hiç bir ittifaka katılmayacaklarını açıklamasının ardından Şanlıurfa İl teşkilatında istifa depremi oldu.

 Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Yurtdışı Vatandaşlar Birim Başkanı Ramazan Orhan tüm görevlerinden istifa etti.

Ramazan Orhan istifası ile ilgili yaptığı açıklamada "Yeniden Refah Partisi kurulduğundan bugüne kadar Eyyübiye İlçe başkan yardımcılığı ve şuan Aktif İl başkan yardımcısı ve Yurtdışı vatandaşlar birim başkanı görevimden istifa ediyorum." dedi

Ramazan Orhan açıklamasına şu ifadelere yer verildi" Genel Başkan tarafından alınan bu karar ile bizim Saadet partisinden bir farkımız kalmadı alınan bu karar ile dışardan Millet ittifakını destekler bir karar olduğundan dolayı istifa ediyorum" dedi.



20 Mart 2023 Pazartesi 22:54

http://www.urfa63haber.com/haber/yeniden-refah-partisinde-istifa-depremi--16117.html