KARTAL AK PARTİDEN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Akçakaleli İş insanı İsmail Kartal AK Parti’den milletvekili aday adaylık başvurusunu yaptı

KARTAL AK PARTİDEN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesinde Milletvekili aday adayı olmak için partilere başvurular devam ediyor.

Bugün siyasetin renkli simalarinda Kartalım ne yapsın sloganı ile tanılan Akçakaleli İş insanı Merhum Mehmet Kartal'ın kardeşi İş insanı İsmail Kartal AK Partiden aday adaylık başvurusunu yaptı.

İş insanı İsmail Kartal başvurusunu Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Seçim işleri başkanlığına giderek aday adaylık başvurusunu Seçim işleri Başvuru Komisyon üyesi Mustafa Tepe'ye teslim etti.

Aday adayı Kartal başvuru sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi " Ülkemiz ve Şanlıurfa'nın son günlerde yaşadığı Deprem ve Sel baskınından dolayı hayatını kayıp edenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim.

Bu yaraları hep birlikte saracağız inşallah. Allah bu tür afetleri birdaha ülkemize ve Şanlıurfa'ya yaşatmasın inşallah.

Aday adayı Kartal açıklamasına şu ifadelerle sürdürdü bugün Ak Parti çatısı altında Şanlıurfamıza ve Akçakalemize hizmet etmek için bugün başvurumuzu gerçekleştirmiş olduk. Bu süreçte tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim. Allah Ülkemize ve Memleketimiz hakkında hayırlı olanı yapsın " dedi 



19 Mart 2023 Pazar 18:58

http://www.urfa63haber.com/haber/kartal-ak-partiden-aday-adaylik-basvurusunu-yapti--16107.html