ANAVATAN PARTİSİNDE İTTİFAK YETKİSİ ÇELEBİ'DE

Mayıs ayında yapılacak olan Genel seçimde Anavatan partisi de tüm yetkiker Genel Başkana verildi

ANAVATAN PARTİSİNDE İTTİFAK YETKİSİ ÇELEBİ'DE

14 Mayıs ' ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimde Yapılan görüşmeler sonucunda Anavatan Partisi Cumhur ittifakı ile yol yürümek için bugün Genel Merkez Binasında İl ve İlçe Başkanları Genel Başkan İbrahim Çelebi başkanlığında toplandı.

Anavatan Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu, İl Başkanları ve İlçe Başkanları Genişletilmiş İstişare Toplantısında Genel Başkan İbrahim Çelebi'ye ittifak kararı almak için bir araya geldi.

Merkez Karar Yönetim Kurulu, İl Başkanları ve İlçe Başkanları Genişletilmiş İstişare Toplantısında Genel Başkan İbrahim Çelebi'ye ittifak kararı dahil seçim süreci yönetiminde oy birliği ile tam yetki verdi.

 Toplantıya Şanlıurfa Anavatan Partisi İl Başkanı Halil Aslan  Haliliye İlçe Halil Yıldız, Eyyübiye İlçe Başkanı M.Emin Yavuz, Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Ödek katılarak Şanlıurfa teşkilatının görüşünü ve Şanlıurfa'da ki sorunları dile getirdi.

Toplantı sonrası Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ve İl Başkanı Halil Aslan arasında samimi görüntüler objektiflere takıldı.

 



11 Mart 2023 Cumartesi 18:48

http://www.urfa63haber.com/haber/anavatan-partisinde-ittifak-yetkisi-celebide-16065.html