İŞTE ŞANLIURFA VERGİ DAİRESİNİN HİZMET VERECEĞİ YER

6.2.2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketi sebebiyle Şanlıurfa vergi dairesi binasının ağır hasarlı olması sebebiyle hizmet veremeyecek hizmet verecek yeni yeri açıklandı.

İŞTE ŞANLIURFA VERGİ DAİRESİNİN HİZMET VERECEĞİ YER

Yeni yer ile ilgili yapılan açıklamada "6.2.2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketi sebebiyle Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerimizde yer alan vergi dairesi müdürlüklerinden hizmet verdikleri binaların yıkılması veya ağır hasarlı olması sebebiyle hizmet veremeyecek durumda olan vergi dairesi müdürlüklerinin geçici bir süre ile başka bir ilde veya ilçede hizmet vermesi uygun görülmüş olup, bu vergi dairelerinin hizmet verecekleri il ve adres bilgileri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Bununla birlikte, Başkanlığımızın www.gib.gov.tr internet adresinden veya GİB Mobil uygulaması üzerinden erişilebilen İnteraktif Vergi Dairesi kullanılarak tüm vergisel işlemlerin elektronik ortamda yapılması mümkün olup, mükelleflerimizin başvuru, yazı, dilekçe vb. işlemler için vergi dairelerinin hizmet verdikleri binalara gitmelerine gerek bulunmamaktadır.

Söz konusu illerde bulunan ancak aşağıdaki tabloda bilgileri yer almayan vergi dairesi müdürlükleri ise deprem öncesindeki adreslerinde faaliyetlerine devam edeceklerdir." denildi.

Şehitlik Vergi Dairesi 

Hasan Çelebi Mah. Hürriyet Cad. No:47 Siverek/ ŞANLIURFA

Topçumeydanı Vergi Dairesi

Yenişehir Mah. 1797 Sokak Yeni Kaymakamlık Binası Kat:1 No:1 Viranşehir/ŞANLIURFA

Göbeklitepe Vergi Dairesi

Aydın Mah. Soğutma Sokak No:2 Suruç/ŞANLIURFA

Birecik Vergi Dairesi

Aydın Mah. Soğutma Sok. No:2 Suruç/ŞANLIURFA



3 Mart 2023 Cuma 16:51

http://www.urfa63haber.com/haber/iste-sanliurfa-vergi-dairesinin-hizmet-verecegi-yer-16048.html