Son Dakika! Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika! Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından büyük yıkımın yaşandığı Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi.

Son Dakika! Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerden etkilenen illerden biri olan Malatya'da yeni bir deprem daha meydana geldi. ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

AFAD, bugün saat 12.04'te merkez üssü Yeşilyurt olan 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği duyurdu. Depremin derinliği 6.96 km olarak açıklanırken sarsıntı başta Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve Gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi.

 

Son Dakika! Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

AFAD Başkanı Yunus Sezer, yaptığı açıklamada, "Malatya ilimizin Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında, ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE BEŞİK GİBİ

Malatya dahil 11 ilde büyük yıkım yaratan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye beşik gibi sallanıyor. Bölgede binlerce artçı sarsıntı meydana gelirken, bunların yanı sıra ise Hatay, Bingöl, Sivas, Niğde ve Konya'da farklı şiddette depremler meydana geldi. Son olarak bu sabaha karşı da Adıyaman, 5 büyüklüğünde bir depremle sallandı.

Son Dakika! Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

 

 

 


27 �ubat 2023 Pazartesi 12:24

http://www.urfa63haber.com/haber/son-dakika-malatyada-56-buyuklugunde-deprem-meydana-geldi-16045.html