İŞ İNSANI MUSTAFA DARA'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Şanlıurfalı iş insanı Mustafa Dara'dan örnek davranış

İŞ İNSANI MUSTAFA DARA'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Asrın feleketi olarak kabul edilen merkez üssü Kahramanmaraş olan depremden sonra evleri yıkılması sonucu yurtlarından ayrılmak zorunda kalan depremzadelere bir destekte Şanlıurfalı iş İnsanı Mustafa Dara'dan geldi.

 İş İnsanı Mustafa Dara bundan önceki süreçte Şehit ailelerine sahip çıkarak Şanlıurfa Merkezde çocukları ile işletmekte olduğu halı yıkama fabrikasına Şehit Ailelerine ait halı,yorgan, Battaniye ve koltukların ücretsiz yıkayarak şehit ailelerine destek vermişti.

İş İnsanı Dara Ülkenin bugünlerde geçmekte olduğu zor süreçte bu çorbada bizim de tuzumuz olsun diyerek Deprem Bölgesine yapılacak olan yardımlarda Şantem Temizlik ürünlerinde Sıfır kar ile katkı sağlayacaklarını belirti.

İş İnsanı Mustafa Dara yeni başlatmış olduğu kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada "Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremden etkilenen depremzadelere yaşanan büyük afetten dolayı Şehir dışından Şanlıurfa'ya gelenlerin Uzman Halı Yıkama olarak bu kardeşlerimizin Halı, Yorgan ve Battaniyelerini ücretsiz olarak yıkayacaklarını açıkladı.

Dara Şanlıurfa'da bulunan depremzadelerin Halı, Yorgan ve Battaniyelerini ücretsiz yıkatmak için firmamıza ait 05427322424 ve 05325023673 nolu telefonlarda ulaşabilirler dedi.



25 �ubat 2023 Cumartesi 16:53

http://www.urfa63haber.com/haber/is-insani-mustafa-daradan-ornek-davranis--16043.html