EYYUBİYELİ EŞİT HİZMET İSTİYOR

Turizme Katkı sağlamak için bir an önce bu cadde çift yön olmalı.

EYYUBİYELİ EŞİT HİZMET İSTİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tarafında Her İlçede Bir Prestij Caddesi Yapılacağı Sözünü Veren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; ilk icraatının Haliliye ilçesinde bulunan Emniyet Caddesinde yaparak hem örnek caddenin yapısın hem de oradaki trafiği rahatlatmak amacıyla kısa bir sürede tamamlayarak caddeyi ulaşıma açtı.

Bu çalışmaların ardında Eyyubiye ilçesinde bulunan Eyyup Peygamber Caddesindeki bulunan esnaflarla yaptığımız görüşmelerde, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ den beklentilerinin Bir an önce Eyyup peygamber caddesinin düzeltilmesi.

Caddenin Harran Kapı Aile Mezarlığından Eyyup Peygamber makamına giderken aradaki 1 Km’ye yakın kısmın kamulaştırmasının ardından caddenin baştanbaşa çift yol olacağını ve buradan geçen yayaların ve araçların ulaşımında büyük bir rahatlık olacaktır.

TURİZM AÇISINDA TRAFİK BİR AN ÖNCE RAHATLATILMALI

Ayrıca yaz dönemlerinde Ülke içinde olsun Ülke dışından gelen Turistlerin Dergah platosunda bulunan Hz. İbrahim Makamı, Balıklıgöl’ü ziyaret ettikten sonra Hz. Eyyup Peygamber Makamına geliyorlar caddenin Harran kapı aile mezarlığı tarafındaki ucunda büyük bir şekilde trafik tıkanması sonucu olan gürültü kirliliği ve ulaşım sıkıntısının çözümü için Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nın bir an önce bu sorunu gidererek buradaki düzeltmeden sonra Şehrimizi ziyarete gelen turistler tarafında güzel bir izlenim bırakmak ve burada oluşan trafik tıkanıklığın önlemek açısından çok önemli bir görevdir dediler.

EYYUBİYELİ EŞİT HİZMET İSTİYOR

Bir başka esnaf İ.A ise Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’nın Büyükşehir her yerde sloganı ve Büyükşehir ayırım gözetmeksizin eşit hizmet sloganlarının gerçeği yansıtması için bu caddede bir an önce çalışmalara başlamasını istedi.



28 Mart 2016 Pazartesi 09:17

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiyeli-esit-hizmet-istiyor-1601.html