HİLVAN KAYMAKAMI DOĞAN YOL AÇMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Kaymakam Doğan,Dün geceden itibaren yağan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanan aksaklıkları gidermek için yapılan çalışmalara katıldı

HİLVAN KAYMAKAMI DOĞAN YOL AÇMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanan aksaklıkları gidermek ve kapanan yollarının açma çalışmalarına katıldı.

Hilvan ilçesinde dün geceden etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanan aksaklıkları gidermek ve kapanan yol açma çalışmaları Karayolları ekipleri tarafından devam ediyor.

Yağan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksaklık yaşanmaması için Kaymakamı Coşkun Doğan, yol açma ekipleri ile birlikte iş makinelerine binerek çalışmalara katıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Doğan, vatandaşların mağdur olmaması için ekiplerin gece, gündüz demeden çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.

Yolda kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunarak ulaşımda Zorluk yaşayan araçları iş makineleri yardımı ile kurtarılarak yollarına devam etmeleri sağlandı.

Kaymakam Doğan, ilçe genelinde ve bağlı bütün köy yollarının açık olduğunu ve sürücülerin yaşana bilecek kazalara karşı daha tedbirli olmasını istedi.



4 �ubat 2023 Cumartesi 14:03

http://www.urfa63haber.com/haber/hilvan-kaymakami-dogan-yol-acma-calismalarina-katildi--15981.html