BAŞKAN YETİM'DEN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Emin Yetim hafta sonu oynanacak Esenler Erok Spor maçı için taraftara çağrıda bulundu

BAŞKAN YETİM'DEN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynanacak olan Esenler Erok Spor maçında 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Başkan Yetim, Amed Spor maçının özelikle ikinci devresinde takımın iyi oynamasına rağmen hak ettiği puan ve puanları alamadığını belirterek, Amed Spor maçında türbünleri hınca hınç dolduran taraftarların büyük bir baskısı ve hakemin yanlı kararlarına rağmen özverili mücadelesinden dolayı tebrik ederim dedi. 

Başkan Yetim bu hafta sonu Cumartesi günü kendi saha ve seyircimiz önünde Saat 14'te oynayacağımız Esenler Erok Spor Maçına gerçek taraftarlarımızı bekliyoruz.

iyi oyun ve 3 puan hedeflediklerini ifade eden Başkan Yetim, şunları söyledi: "Tek hedefimiz üç puandır. Bu maçta Amed Spor maçında taraftarların takımlarına 90 dakika boyunca destedikleri gibi bizimde bu hafta sonu oynayacağımız maçta Seyircimize büyük görevler düşmektedir. Futbol seyirci ve taraftarla güzeldir.

Bu nedenle gerçek Şanlıurfaspor taraftarlarını Cumartesi günü oynanacak maça davet ediyoruz. Tribünleri doldurup 12. adam görevini yerine getirdiklerinde başarı daha kolay gelecektir dedi.

Başkan Yetim bir kaç futbolcu ile temas halinde olduğunu bu hafta sonuna kadar inşallah olumlu sonuçlanarak transferleri gerçekleştireceğiz dedi.



30 Ocak 2023 Pazartesi 21:59

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-yetimden-taraftarlara-cagri--15957.html