İYİ PARTİDEN AK PARTİ'YE BÜYÜK KATILIM

Şanlıurfa'da bugün düzenlenen törenle çeşitli partilerden Ak Parti'ye büyük katılım yapıldı

İYİ PARTİDEN AK PARTİ'YE BÜYÜK KATILIM

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından bugün Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Halil Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yapan Teşkilatlat mensuplarının katılımlarıyla Genişletilmiş İl Danışma Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Salonu dolduran partililere selamlama konuşması yapan İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı Ak Parti hükümeti tarafından pandemi sonrası yaşanan ekonomik krizin büyük bir özverili çalışma ile anlatıldığını ve son günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sanayide doğalgaz da yapılan büyük indirim en güzel örneğidir.

Başkan Kırıkçı Avrupa'da yaşanan doğalgaz sıkıntısının yanında Türkiye'de Ak Parti hükümetinin başarılı çalışmaları sonucunda doğalgaz sıkıntısının yaşanmadığı gibi sanayi kesiminde hatırı sayılır bir indirim yapıldı. Bunun nedeni ise bulunan Doğalgaz rezervlerinin artık karaya cikmasidi. İnşaallah önümüzdeki günlerde bu indirimin konutlarda yansıtılması beklenmektedir.

Başkan Kırıkçı'nın konuşmasının ardından Şanlıurfa İYİ Partiden ve Türkiye Değişim Partisinden istifa ederek Ak Parti saflarına katılan partililerin rozetleri İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, Milletvekilleri, MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkanı tarafından takıldı.

Gerçekleşen tören sonrası Genişletilmiş il danışma meclisi toplantısına devam edildi.



28 Ocak 2023 Cumartesi 14:47

http://www.urfa63haber.com/haber/iyi-partiden-ak-partiye-buyuk-katilim--15951.html