BAŞKAN BEYAZGÜL,EYYÜBİYE'NİN ON YILLIK KÖTÜ KOKU SORUNUNU ÇÖZDÜK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zeynel Abidin Beyazgül Eyyübiye halkını kâbusu olan kötü koku sorununun çözümü kavuşturduk

BAŞKAN BEYAZGÜL,EYYÜBİYE'NİN ON YILLIK KÖTÜ KOKU SORUNUNU ÇÖZDÜK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül seçim vaatleri arasında yer alan Eyyübiye ilçesinde bulunan çöp merkezinden yayılan kötü kokuların önüne geçileceğini ve Eyyübiyede yaşayanlarin bu sorunlarının çözümü kavuşturacağını sözü üzerine çalışmaları başlattı.

Başkan Beyazgül Eyyübiye'de yaşayanların özelikle yaz aylarında çöp merkezinden yayılan kötü kokuların büyük rahatsızlık veriyordu.

Kötü kokuların önüne geçmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre koruma ve kontrol Daire Başkanlığını tarafından başlatılan çalışmalar sonucundan çöp merkezinden yayılan kötü kokuların önüne geçildi.

Bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Çevre koruma ve kontrol Daire Başkanı Mustafa Kaytan ve beraberindeki heyet ile birlikte çöp merkezini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül açıklamasında "Özellikle Eyyübiye ilçemizde son 10 yıldır yaşanan ve 100.000 hemşehrimizin hayat kalitesini olumsuz yönde etkileyen koku sorununu da çözüme kavuşturduk.

Sizin eksik etmediğiniz hayır dualarınız, bizim de yılmadan, yorulmadan çalışmalarımızla herşey kolayca halloluyor." Dedi.



23 Ocak 2023 Pazartesi 21:43

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazguleyyubiyenin-on-yillik-kotu-koku-sorununu-cozduk-15935.html