BAHÇELİ'DEN 2023 ÇAĞRISI AZİZ MİLLETİM SIRA SENDE

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaklaşan 2023 seçimleri öncesi Millete seslendi

BAHÇELİ'DEN 2023 ÇAĞRISI AZİZ MİLLETİM SIRA SENDE

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaklaşan Genel seçimler öncesi Adım Adım 2023; 14 Mayıs’a Doğru” temasıyla açık hava toplantılarını kararlılık ve seferberlik ruhuyla, üstelik yurdun her köşesinde icra ve ifa edeceklerini açıkladı.

Genel Başkan Bahçeli, Cumhur İttifakı’na verilen her oy Türk ve Türkiye Yüzyılına destek, zalimlere tepki, teröristlere ceza, huzura davet, bereket ve güvenliğe çağrıdır dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim çalışmaları ve Cumhur ittifakı ile ilgili yaptığı açıklamada "Parti olarak, mümkün mertebe, yetişebildiğimiz kadar, hava şartlarıyla hayatın olağan akışı elverdiği sürece “Adım Adım 2023; 14 Mayıs’a Doğru” temasıyla açık hava toplantılarımızı kararlılık ve seferberlik ruhuyla, üstelik yurdumuzun her köşesinde icra ve ifa edeceğiz.

Bu vatan benim, bu bayrak benim, bu millet benim diyen alnı ak, kalbi pak, vicdanı temiz her vatandaşımızdan, ülkemin her yöresinde varlık mücadelesi veren insanlarımızdan Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümüne omuz vermek adına 100 oyu sandığa taşımalarını rica ediyorum.

Cumhur İttifakı’na verilen her oy Türk ve Türkiye Yüzyılına destek, zalimlere tepki, teröristlere ceza, huzura davet, bereket ve güvenliğe çağrıdır. Nihayetinde ve nitekim 2023 seçimlerinde kullanacağımız ana sloganla sesleniyorum: “AZİZ MİLLETİM SIRA SENDE.” açıklamasında bulundu 



20 Ocak 2023 Cuma 18:37

http://www.urfa63haber.com/haber/bahceliden-2023-cagrisi-aziz-milletim-sira-sende-15930.html