EYYÜBİYE BELEDİYESİ GÖRME ENGELLİLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle Şanlıurfa’da yaşayan görme engelli çocuklar, gençler ve aileleriyle bir araya geldi.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ GÖRME ENGELLİLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Eyyübiye Belediyesi tarafından, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle bir konuk evinde düzenlenen sıra gecesine görme engelli çocuklar, gençler ve aileleri katıldı.

Canlı müzik eşliğinde yemek ikramının yapıldığı buluşmada, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, görme engellilerle sohbet edip aileleriyle görüştüler.

 

Programa katılan çocuk ve gençlerle tek tek ilgilenen Başkan Kuş, görme engelli çocuklara kendi eliyle yemek ve tatlı yedirirken duygusal anlar yaşandı.

Gecede bir konuşma yapan Başkan Kuş, tüm görme engellilerin haftasını kutlayarak, seçildikleri günden bu yana engellilerin yanında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Engellilerin tüm taleplerini bir bir yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Kuş, “Her ne kadar engelli diyorsak da onlar bugüne kadar hiç engel tanımadılar, tüm engelleri aştılar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

Görme engellilerin bu dünyaları karanlık olsa da ahiretlerinin aydınlık olacağına emin olduklarını ifade eden Başkan Kuş, “İnşallah aydınlık dünyalarında da kendileriyle birlikte oluruz. Dualarını talep ediyoruz” diye konuştu.

Görme engelli bireyler ve ailelerinin yaşadıkları sorunları gündemde tutmak, çareler üretmek amacıyla önemli bir buluşma olan gecede Başkan Kuş ve Başkan Yardımcısı Günbeği gece geç saatlere kadar davetlilerle birlikte oldular.

 

Geceye katılan görme engelliler ve aileleri de Başkan Kuş ve ekibine engellilere gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.



9 Ocak 2023 Pazartesi 16:53

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiye-belediyesi-gorme-engellilere-unutulmaz-bir-gece-yasatti--15899.html