HİLVAN BELEDİYESİ KIRSALDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda kırsal mahallelerde kilitli parke taşı ile döşemesi yapılan yollar vatandaşların daha konforlu ulaşım yapmasını sağlıyor.

HİLVAN BELEDİYESİ KIRSALDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Hilvan Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Hoşin, Aşağı Ekece, Yukarı Ekece, Arıca, Malören ve Saluca mahallelerinde sürdürülen üst yapı yol çalışmalarını yerinde inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ekiplerine teşekkür ederek; “Mahalle sakinlerimizin istekleri doğrultusunda başkanımızdan yollarımızın yapılması yönünde taleplerde bulunduk.

 

Başkanımızda sağ olsun bu taleplerimizi dikkate aldı ve kırsal mahallemizin yollarını kilitli parke taşı döşedi. Yollarımız artık daha güvenli ve daha konforlu. Yaz aylarında toz kış aylarında da çamur derdinden kurtulmuş olduk. Mahalle sakinleri adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarına hizmetlerin en güzelini sunuyor.” ifadelerine yer verdi.



6 Ocak 2023 Cuma 16:52

http://www.urfa63haber.com/haber/hilvan-belediyesi-kirsalda-yol-yapim-calismalari-araliksiz-suruyor-15890.html