SULTANOĞLU: SU GÖRÜNMÜŞ,TEYEMMÜM BOZULMUŞTUR.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Suphi Sultanoğlu Genel Başkan Fatih Erbakan 'nın ziyaretine halkın göstermiş olduğu teveccüh nedeniyle teşekkür mesajı yayınladı

SULTANOĞLU: SU GÖRÜNMÜŞ,TEYEMMÜM BOZULMUŞTUR.

 Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Suphi Sultanoğlu Geçtiğimiz günlerde bir dizi programlara katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'a halkın göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayınladı.

 Başkan yardımcısı Sultanoğlu Genel Başkan Erbakan'ın ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Altı benzemeniz bir araya gelmeye çalıştığı “masa başındakiler” ile iktidarda bulunan “kasa başındakiler’in aziz milletimize umut olamadığı aşikârdır.

Yeniden Refah Partimiz ise; Genel Başkanımız tarafından hazırlanan 81 ilimize 681 Refah projesiyle, ekonomik bağımsızlığımızı sağlayacak “Milli Kaynak Paketlerimiz” ile, Katma değeri yüksek milli teknoloji hamlemiz ile, Milli Siyaset Kurullarımızın yapmış olduğu ilk 100 gün icraat planlaması ile, yol haritası belli, deneyimli, ehliyetli ve liyakatli kadrolarıyla birlikte, ülkemizi yönetmeye, Yaşanabilir Bir Türkiye”yi ve “Yeniden Büyük Türkiye”yi inşa etmeye hazırdır.dedi.

 Sultanoğlu açıklamasına şu sözler ile devam etti "Milletimiz Yeniden Refah diyor, akın akın Yeniden Refah’a koşuyor 

Yeniden Refah Partisi olarak tek ittifakımız milletimizledir. Yeniden Refah Partisi olarak ne Amerikalarda, ne İngilterelerden dış güçlerden hiçbir zaman icazet arayışı olmamıştır.

Sultanoğlu, Yeniden Refah Partisi olarak Gucumuzu yalnız Allah’tan ve Aziz Milletimizden almaktayız.

Hedefimiz tek başına iktidar olmak, Milli Görüş Prensipleri ve projeleri ile milletimizin derdine derman olmaktır. Yeniden Refah Partimiz, milletimizin teveccühü ve ferasetiyle, iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Tüm teşkilatlarımız gecesini gündüzüne katarak büyük bir azim ve inançla çalışarak yapılacak olan Genel seçimlere hazırlanıyoruz. Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın Şanlıurfa'ya ziyareti sırasında halkımızın göstermiş olduğu Bu güzel tablonun ortaya çıkmasında emeği geçen il ve ilçe yönetimi kurlu üyelerimize, gençlik kollarımıza, hanım kollarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza tek tek teşekkür ediyorum dedi.



1 Ocak 2023 Pazar 22:08

http://www.urfa63haber.com/haber/sultanoglu-su-gorunmusteyemmum-bozulmustur-15867.html