BAŞKAN KILIÇ’TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye’nin her köşesinde fedakârca çalışan öğretmenlerin, istikbalin garantisi olan çocukların ve gençlerin yetişmesinin temel yapıtaşı ve ana omurgası olduğunu belirtti.

BAŞKAN KILIÇ’TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi "Geleceğimizin mimarları olan çok kıymetli öğretmenlerimizin, ülkemizin istikbali için önemlerini hatırlamak ve öğretmenlerimize saygımızı ve teşekkürlerimizi sunmak üzere bugün Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz. Geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, Yeniden büyük Türkiye hedefimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesinde kilit konumundadır.

Öğretmenlerimizin görevlerini yerine getirirken katlandıkları zorlukları ve gösterdikleri fedakârlıkları anlatmak ile bitirilemez.

Öğretmenlerimiz, Yeniden Büyük Türkiye hedefimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesinde kilit konumundadırlar. Eğer öğretmenlerimiz bugün mutsuzsa, her türlü geçim sıkıntısından, yasal boşluklardan veya iktidarın sorunlara kulak asmamasından ötürü asıl işleri olan öğretmenlik mesleklerine odaklanamıyorlarsa, Yeniden Büyük Türkiye hedefinden bahsetmemiz beyhude kalacaktır.

Yeniden Refah İktidarında, öğretmenlerimizle ve onların yetiştirdiği nesillerimizde birlikte Yeniden Büyük Türkiye’nin inşasında omuz omuza çalışacağımızı beyan ediyoruz. Bu vesile ile Gazi öğretmenlerimiz başta olmak üzere atanmış ve atanamamış tüm öğretenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi hayırla ve rahmetle yâd ediyoruz." dedi

 



24 Kas�m 2022 Per�embe 12:22

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kilictan-ogretmenler-gunu-mesaji-15798.html