BAŞKAN BEYAZGÜL ABİDE KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI HİZMETE AÇTI

Şanlıurfa’da ulaşım sorununa köklü ve kalıcı çözümler üreten, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiğini rahatlatacak olan Abide Kavşağını kontrollü olarak araç trafiğine açtı.

BAŞKAN BEYAZGÜL ABİDE KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI HİZMETE AÇTI

Şanlıurfa’da şehir içi trafik yükünün büyük bir bölümünü üstlenen ve ihtiyacı karşılaşmakta zorlanan Abide Kavşağında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle yapılan köprüde Karaköprü Viyadüğünün geçtiğimiz günlerde açılışı yapılmıştı.

Bugün Sabah saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Meclis Başkanı Faruk Bayuk, Ulaştırma Daire Başkanı M.Can Hallaç, Belediye Meclis Üyesi Cenap Torgut'ın katılımı ile İpekyol Karaköprü kavşağı olan ikinci viyadük kontrollü olarak araç geçişine açıldı.

Viyadükten araçla geçen Başkan Beyazgül Şanlıurfa’daki hizmet yolumuza devam edeceğiz” dedi.Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İpekyol Bulvarı, Necmettin Cevheri Bulvarı, Atatürk Bulvarı ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine bağlayan, Şanlıurfa kent trafiğinin can damarı olan Abide Kavşağı şehir merkezine yapılan bu açılış ile rahat bir nefes aldıracak.

 

Ulaşımda vatandaşları konforlu yollarla buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Önemli geçiş güzergâhlarından biri olan, çalışmaların devam ettiği Abide Kavşağında şehir içi trafik akışı önemli ölçüde rahatlatacak olan ilave köprünün bitirilmesi gereken süreden çok erken bitirilerek araç trafiğine açıldı.

Başkan Beyazgül vatandaşlarımızın daha rahat bir ulaşım sağlaması için önümüzdeki günlerde Diyarbakır yolu üzerinde bulunan Karaköprü ilçemizde bulunan Balıkayaği kavşağı ihalesi bitirildi. Kısa bir süre sonra yapımına başlanılacak olan kavşağın tahmini süre 120 günde bitirilmesi planlanıyor.

Bu kavşağı hizmete koyduğumuzda Sigorta kavşağından ( Balıklıgöl hastanesi) başlayarak hiç bir ışığa takılmadan Karaköprü ilçemizden çıkmış olacak 

 

 



13 Kas�m 2022 Pazar 12:25

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgul-abide-koprulu-kavsagi-hizmete-acti--15784.html