CHP'DE SULAR DURULMUYOR

Genel Merkez tarafından görevden alınan İl yönetimi sonrası göreve gelen yönetim tarafından görevden alınmaları devam ediyor

CHP'DE SULAR DURULMUYOR

Cumhuriyet Halk partisi Genel Merkezi tarafından Şanlıurfa İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini görevden alınarak yerine yeni bir yönetim kurulu atadı.

Yeni yönetim Kurulu kamuoyuna herhangi bir açıklama ve gerekçe göstermeden Cumhuriyet Halk partisi Eyyübiye ve Haliliye İlçe Başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini görevden aldı.

Görevden alınmalar devam ederken dün de Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa etti.

GÖREVDEN ALINMALAR DEVAM EDİYOR

Dün itibariyle Şanlıurfa Cumhuriyet Halk partisi İl yönetimi tarafından Ronayi Paydaş ve Ömer Faruk Atbinici imzalı bir görevden alınma ile Cumhuriyet Halk partisi Viranşehir, Suruç ve Karaköprü ilçe başkanlari ve yönetimi kurulu görevden alındı.

İŞTE İL YÖNETİMİ TARAFINDAN GÖREVDEN ALINANLARIN YERİNE ATANAN  İSİMLER

Karaköprü’de Rıdvan Çoban'ın geçici yönetim kurulunda Tansu Göktepeli, Mahmut Kılıç, Murat Yurdabak ve Uğur Parmaksız yer aldı.

Suruç’ta Fevzi Yalçın'ın geçici yönetim kurulunda Mehmet Salih Kılıç, Bakır Eren, Mehmet Yağmurlu, Selahattin Alakuş yer aldı.

Viranşehir’de Mustafa Kılıçer'in geçici yönetim kurulunda ise Mehmet Burhan Dayan, Menderes Gürbüz, İbrahim Ölçü ve Şerif Kaman yer aldı.

Yaklaşan Genel seçim öncesi gözler Şanlıurfa Cumhuriyet Halk partisi teşkilatları ne Zaman kongereye gidileceğine çevrildi 



1 Kas�m 2022 Sal� 12:38

http://www.urfa63haber.com/haber/chpde-sular-durulmuyor--15742.html