BAŞKAN BEYAZGÜL,29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN BEYAZGÜL,29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Başkan Beyazgül mesajında, “ 29 Ekim 1923, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşku ve sevinçle kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin İlanının 99’uncu seneyi devriyesinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum.

Canları pahasına bu vatanı bize emanet eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Cumhuriyetin kurulmasında ecdadımızın ortaya koyduğu birlik, azim ve kararlılık bugün de ülkemizin güçlü bir devlet olarak dünya milletleri arasında her geçen gün yükselmesinin en önemli kaynağıdır.

Tarihte yaşadığımız her türlü zorluğa karşı Türk Milleti üzerine düşeni kanının son damlasına kadar yapmış, ülkesini, vatanını ve bayrağını korumuş, kollamıştır. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, karşı yapılan operasyonları yine tek yürek olarak bertaraf edeceğimizden şüphemiz yoktur. 

Cumhuriyetimizi var eden değerlere daima sahip çıkacağımıza inanıyor, bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklâl mücadelemizin tüm gazi ve şehitlerini, rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.



28 Ekim 2022 Cuma 11:35

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgul29-ekim-cumhuriyet-bayramimiz-kutlu-olsun-15722.html