HALİLİYE BELEDİYESİNDEN 10 BİN KİŞİYE TİRİT İKRAMI

Haliliye Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle 10 bin kişiye tirit ikramında bulunuldu.

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN 10 BİN KİŞİYE TİRİT İKRAMI

Haliliye Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Hazreti İbrahim Peygamber Camiinde düzenlenen tirit ziyafeti, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan ve 10 bin kişilik hazırlanan tirit ziyafetine Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, İl Müftüsü Ramazan Tolan, Haliliye Müftüsü Abdulhekim Öz, Ayasofya-i Kebîr Cami-i Şerîfi İmam Hatibi Mehmet Emin Ay, belediye meclis üyeleri katıldı.

Programla ilgili Başkan Canpolat, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Peygamber efendimizi anmak ve anlamak başlığı adı altında Mehmet Emin Ay Hocamızı burada Urfa’mızda misafir ettik, konferansına katıldık. Aynı zamanda geleneksel hale getirmiş olduğumuz vatandaşlarımıza tirit ikramında bulunduk.

Burada gerçekten çok ciddi bir katılım oldu. Dualar eşliğinde, selalar eşliğinde hep birlikte burada Peygamber efendimizi andık, Allah'a yalvardık dua ettik. Burada katılım gösteren başta Sayın Valimiz olmak üzere Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Halil Özcan'a, İl Müftümüze, İlçe Müftümüze ve en önemlisi de değerli halkımıza şükranlarımızı arz ediyor saygılar sunuyorum.” 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise dünden bugüne kadar Şanlıurfa'da çok güzel bir hava estirildiğini belirtirken, düzenlenen programlar dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkürlerini iletti. 

Tirit programına katılan vatandaşlarda ise manevi havayı yaşadıkları için duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.Okunan duaların ardından görevlilerce tirit ikramında bulunuldu.



9 Ekim 2022 Pazar 13:04

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliye-belediyesinden-10-bin-kisiye-tirit-ikrami-15661.html