YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN İSTİFA EDEREK AK PARTİ'YE KATILDILAR

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa eski il başkanı ve yönetimi kurulu partilerinden istifa ederek Ak Parti'ye katıldılar

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN İSTİFA EDEREK AK PARTİ'YE KATILDILAR

Ak Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen 2023' e doğru Şehir Buluşmaları Programı kapsamında Şanlıurfa'ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Yeniden Refah Partsi'nden istifa eden eski il başkanı İsa Dövmeci ve ekibi toplu olarak Ak Parti'ye katıldılar.

Katılım sağlayan eski il başkanı İsa Dövmeci ve ekibinin rozetlerini Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci taktı. Rozet takma töreninde bir açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı  yuvanıza hoşgeldiniz diyerek katılımdan olan memnuniyetini dile getirdi.

İsa Döğmeci gerçekleşen katılım sonrası kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi. "Yol arkadaşlarımızla beraber Ak Parti'ye geçişimiz için en baştan beri emek verip ilgilerini eksik etmeyen Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Halil Özcan'a, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Sayın Abdurrahman Kırıkçı'ya ve İş İnsanı Sayın Bülent Sunay'a teşekkür ediyoruz.

Ak Parti'ye katılımımızdan dolayı rozetlerimizi takdim eden Tarım ve Ormancılık Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi'ye şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman dik duran, birlik ve beraberliğimiz için her türlü fedakarlığı yapan ekibimizede ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.



3 Ekim 2022 Pazartesi 21:21

http://www.urfa63haber.com/haber/yeniden-refah-partisinden-istifa-ederek-ak-partiye-katildilar--15647.html