ŞANLIURFA'DA YOLCU OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE YUVARLANDI ÇOK SAYIDA YARALILAR VAR

Şanlıurfa Gaziantep karayolunda meydana gelen trafik kazası sonucu çok sayıda ölü ve yaralılar var

ŞANLIURFA'DA YOLCU OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE YUVARLANDI ÇOK SAYIDA YARALILAR VAR

Olay Şalıurfa - Gaziantep karayolunun Suruç mevkisinde meydana geldi. Olay mahallinde edinilen ilk bilgiye göre Batman'dan Antalya'ya gitmekte olan sürücüsü bilinmeyen 41 BN 778 plakalı yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen sürücüsü bilinmeyen saman yüklü 34 BLD 224 plakalı araç ile çarpışması sonucu yolcu otobüsü şarampole devrildi

Kazanın yaşandığı bölgede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine kısa sürede çok sayıda sağlık, Emniyet ve Kurtarma ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen Sağlık ve Kurtarma Ekipleri yaptıkları ilk müdahalede yolcu otobüsü içinde bulunan yolcular kurtarma ekipleri tarafından otobüsten çıkartılarak sağlık ekipleri tarafından olay yerinden yapılan ilk müdahale sonucunda tedavileri yapılmak üzere çevre hastanelere sevk edildi.

Yapılan ilk müdahale sonucunda  25 yolcunun yaralandığı yaralanan yolcuların arasında durumu ağır olan yolcuların olduğu belirlendi.

 Kaza sonucu kapanan yol araçların çekilmesi sonucu trafik kontrolörü bir şey açılara uzun kuyruklar oluşturan araçlar hareket ederek yol yeniden ulaşıma açıldı.



1 Ekim 2022 Cumartesi 21:32

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfada-yolcu-otobusu-sarampole-yuvarlandi-cok-sayida-yaralilar-var--15643.html