ABİDE KÖPRÜLÜ KAVŞAKTA GERİ SAYIM BAŞLADI

Şanlıurfa'nın trafiğini büyük bir şekilde rahatlayacak olan Abide köprülü kavşak çalışmasında sona doğru gelindi

ABİDE KÖPRÜLÜ KAVŞAKTA GERİ SAYIM BAŞLADI

Kentin trafik sorununa kalıcı çözümler sağlamak için gerekli çalışmalar üreten, ulaşımda alternatif rotaları daha konforlu ulaşım sağlamak için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını şehrin bir çok yerinde sürdürüyor.

Şehir merkezinde her siyasetçinin seçim vaadi konumunda olan Abide kavşağı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Şanlıurfa'nın tarfikteki kankıran haline gelen sorunu çözmek için temel atıldı ve çalışmalar aralıksız devam ediyor.

İki viyadük olarak yapımı devam eden Abide köprülü kavşağın birinci Viyadüğü olan Akçakle yolunu Diyarbakır yoluna bağlayan viyadükte çalışmalar bitti asfalt serim çalışmaları baslandi.

Abide Kavşağının trafiğini rahatlatacak olan bir başka çalışmada Diyarbakır - Mardin karayollarını transit olarak birbirine bağlayan 11 kilometrelik Buluntu Hoca Bulvarı'nda asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa’da şehir merkezindeki trafik yükünü rahatlatacak olan Diyarbakır-Mardin yollarını transit olarak birbirine bağlayan 11 kilometrelik Buluntu Hoca Bulvarı alternatif bir çevre yolu özelliği taşıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu hizmetlerden biri olan ve çift yönlü ulaşıma açılan Buluntu Hoca Bulvarının tüm etaplarının tamamlanmasıyla birlikte Diyarbakır ve Mardin Karayolunu kullanan araçlar şehir merkezine girmeden Buluntu Hoca Bulvarından daha rahat geçiş yapacak. Her iki projenin bitiminde Şanlıurfa trafiği büyük bir rahatlığa kavuşacak 

 



29 Eyl�l 2022 Per�embe 09:30

http://www.urfa63haber.com/haber/abide-koprulu-kavsakta-geri-sayim-basladi--15638.html